lunes, 8 de abril de 2013

IMPRESCINDIBLE

IMPRESCINDIBLE


Si soys fans del craft, ya tenéis a vuestra disposición el primer "Diari d'actualitat handmade" en catalán. En The Crafty Days encontraréis entrevistas, reportajes, notícias, tutoriales... sobre handmade y craft. 
Tras esta revista on-line, que tiene como objetivo convertirse en el primer medio de comunicación handmade en catalán, hay profesionales del mundo del periodismo, el diseño gráfico y la fotografía con un gusto común, el handmade, y con una creencia firme en el movimiento DIY. ¿Os la váis a perder?


***
Si sou fans del craft, ja teniu a la vostra disposicó el primer "Diari d'actualitat handmade" en català. A The Crafty Days trobareu entrevistes, reportatges, notícies, tutorials... sobre handmade i craft. 
Rere aquesta revista en linia, que té com a objectiu convertir-se en el primer mitjà de comunicació handmade en català, hi ha professionals del món del periodisme, el disseny gràfic i la fotografia amb un gust comú, el handmade, i amb una creença ferma en el moviment DIY. ¿Us la perdreu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario