lunes, 12 de noviembre de 2012

IMPRESCINDIBLE

IMPRESCINDIBLE

 



La Bicicleta Vermella es una de esas webs imprescindibles si te gusta la fotografía o si, simplemente, te gustan las imágenes que transmiten. Eva Ruiz es el alma de esta pequeña maravilla que se define por hacer "fotografía feliz para gente feliz".






Fotografía de bodas, de embarazos, de bebés y de todo lo que necesitéis. Si os apetece tener un buen recuerdo de ese momento tan especial, no lo dudéis y montaros en La Bicicleta Vermella.
Y si sois aficionados a la fotografía y os gustaría mejorar vuestra técnica, no os perdáis sus talleres de fotografía y edición.


***

La Bicicleta Vermella és una d'aquelles webs imprescindibles si t'agrada la fotografia o si, simplement, t'agraden les imatges que transmeten. Eva Ruiz és l'ànima d'aquesta petita meravella que es defineix per fer "fotografia feliç per a gent feliç".

Fotografiaa de casaments, d'embarassos, de nadons i de tot el que necessiteu. Si us ve de gust tenir un bon record d'aquell moment tan especial, no ho dubteu i pugeu a La Bicicleta Vermella.
I si sou aficionats a la fotografia i us agradaria millorar la vostra tècnica, no us perdeu els seus tallers de fotografia i edició.



1 comentario: