lunes, 25 de febrero de 2013

QUIERES UN MINITÚ?

VOLS UN MINITU?


Hace un par de semanas, y por casualidad, llegué al mundo Minitú. En cuanto lo vi, tuve clarísimo que un Miniyo era el regalo que estaba buscando.


Carol es la encargada de convertir tu mundo en Tuminimundo. El proceso, sencillísimo: le mandas la foto del protagonista, le cuentas cuatro cosas sobre esa persona y ella se pone manos a la obra. En unos días te manda un boceto para que, entre l@s dos, acabéis de perfilar el que será el resultado final.
Donde después quieras plasmarlo, ya es cosa tuya: una camiseta, una taza, un lienzo... ¿Os gusta mi Minifamilia? Pues no lo dudéis: www. tuminitu.es

 
 
***
Fa un parell de setmanes, i per casualitat, vaig arribar al món Minitú. Tan bon punt el vaig veure, vaig tenir claríssim que era el regal que estava buscant.
La Carol és l'encarregada de convertir el teu món en el Tuminimundo. El procés, senzillíssim: li envies la foto del protagonista, li expliques quatre coses d'aquesta persona i ella es posa mans a l'obra. En uns dies et fa arribar un esbós perquè, entre tots dos, acabeu de perfilar el que serà el resultat final. 
On després vulguis plasmar-lo, ja és cosa teva: una samarreta, una tassa, un quadre... Us agrada la meva Minifamília? Doncs no ho dubteu: www. tuminitu.es.

1 comentario:

  1. Emma, muchísimas gracias por escribir sobre mí, y por confiar en mí para tus regalitos. Un abrazo muuy fuerte!!

    ResponderEliminar